Verkoop van gebruikte hoogwerkers

Concurrentiële prijzen
Service op locatie
Dutch Crane Factory dealer

Als je erover denkt om zelf een gebruikte hoogwerker aan te schaffen in Hoogerheide, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor goed advies. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehands hoogwerkers van onder andere de merken Genie, Niftylift en JLG in Hoogerheide. Vertifix is zelfs officieel dealer van Dutch Crane Factory hoogwerkers. En door onze uitstekende technische kennis van deze machines ben je verzekerd van een goede service na de aankoop.

Koop bij ons een gebruikte hoogwerker in Hoogerheide en omstreken en krijg onze service erbij

Naast de verkoop van gebruikte en nieuwe hoogwerkers van de bovengenoemde merken bieden wij ook op maat gemaakte oplossingen. Zo monteren wij onder andere de door jou gekozen hoogwerker op elk gewenst chassis. In overleg is er bij ons veel mogelijk. Voor alle werkzaamheden op hoogte hebben wij wel een nieuwe of tweedehands hoogwerker. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor keuringen, reparatie en onderhoud. Op die manier blijft je aanschaf in topconditie. En we kunnen de onderdelen snel leveren, want we hebben ze in eigen beheer. Dan hoef je niet lang te wachten tot je weer aan de slag kan met je tweedehands hoogwerker.

Wij hebben alles in huis om jouw hoogwerker in topconditie te houden

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte hoogwerker? Koop hem dan bij Vertifix in Hoogerheide en krijg ons deskundige advies er gratis bij. Bovendien heb je dan gelijk een plaats waar je terecht kan voor reparatie en onderhoud. Je kan bij ons zelfs terecht voor de keuring van je tweedehands hoogwerker. Bel ons voor meer informatie op 06-46737182 of mail naar info@vertifix.nl.

Contact