Verhuur

Concurrentiële prijzen
Service op locatie
Dutch Crane Factory dealer

Hoogwerker verhuur is de ideale optie voor particulieren of bedrijven die slechts tijdelijk werkzaamheden op hoogte verrichten. Dan heb je wel het gemak van een hoogwerker zonder de onverwachte kosten die onderhoud en reparaties met zich mee brengen. Bovendien hoef je je dan geen zorgen te maken over de afschrijving van de machine. 

Hoogwerker verhuur van bekende merken in Hoogerheide en omstreken

De hoogwerkers die wij in de verhuur hebben, zijn goed onderhouden en voldoen aan alle veiligheidseisen. Onze hoogwerkers worden jaarlijks gekeurd en na elke keer verhuren nagekeken in onze eigen werkplaats. Ook kan je extra’s huren, zoals kunststof rijplaten en valbeveiliging. Dan voer je op een nog veiligere manier je werkzaamheden uit. Ons assortiment hoogwerkers voor verhuur omvat machines van bekende merken als Genie, Niftylift en JLG. Deze hoogwerkers staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksgemak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoogwerkers zijn er in vele uitvoeringen, van schaar- tot telescoophoogwerker. Hier vindt u enkele categorieën hoogwerker die wij aanbieden voor verhuur. Houd er wel rekening mee dat de genoemde prijzen exclusief btw zijn. Neem contact met ons op voor advies, opname op locatie of een vrijblijvende offerte. Dat kan zowel per mail als per telefoon. Wij helpen je graag en leveren ook maatwerk. En denk je erover na om toch een hoogwerker te kopen, maar is een nieuwe hoogwerker in jouw situatie onrendabel? Bekijk dan ook eens onze occasions.

Contact