Rupshoogwerker

Concurrentiële prijzen
Service op locatie
Dutch Crane Factory dealer

Ben je in de markt voor een rupshoogwerker in Hoogerheide, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Vertifix zijn wij trots om officieel dealer te zijn van Dutch Crane Factory hoogwerkers. Onze gedegen technische kennis van de machines die zij fabriceren verzekeren je van een goede service na de aankoop.

 

 

Wij kunnen een rupshoogwerker in Hoogerheide en omstreken in alle maten leveren

Als je graag een gebruikte of nieuwe rupshoogwerker van Dutch Crane Factory of een ander merk wilt kopen, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. Onze rupshoogwerkers zijn in alle maten leverbaar. Als je een extra compacte en wendbare machine nodig hebt, biedt de DC 28.09 rupshoogwerker uitkomst. Deze hoogwerker weegt slechts 2.800 kg maar kan wel tot een werkhoogte van 9 meter komen. Deze rupshoogwerker vervoer je eenvoudig op een aanhanger achter een bus en is volledig door één persoon te bedienen. Heb je meer power nodig? Dan kies je voor de krachtpatser van Dutch Crane Factory, de DC 53.12. Deze rupshoogwerker op non-marking tracks is door de smalle breedte van 2 meter goed in te zetten op lastige bouwlocaties. Ondanks zijn compacte uitvoering en gering gewicht van 5.300 kg heeft de machine dankzij de telescooparm een werkhoogte van bijna 12 meter.

 

Een rupshoogwerker voor elke toepassing

Ook graag een nieuwe of gebruikte rupshoogwerker kopen van een vertrouwde leverancier? Vertifix heeft voor jou het betrouwbaar materieel en deskundig advies dat je zoekt. Naast de verkoop van machines  voeren wij ook onderhoud en reparaties uit en verzorgen wij de keuring van je tweedehands hoogwerker. Wil je graag meer informatie ontvangen, bel dan naar 06-46737182 of mail naar info@vertifix.nl.

Contact