Reparatie

Concurrentiële prijzen
Service op locatie
Dutch Crane Factory dealer

Bij Vertifix in Hoogerheide ben je op de juiste plaats voor een hoogwerker reparatie in Hoogerheide. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat je hoogwerker weer naar behoren functioneert. Bovendien leveren we de benodigde onderdelen snel, omdat we onze voorraad zelf beheren. Dan kan je snel je werkzaamheden weer hervatten. Want wij weten hoe onmisbaar hoogwerkers zijn voor een bedrijf dat op grote hoogte opereert.

Voor iedere hoogwerker reparatie in Hoogerheide kan je bij Vertifix terecht

Je kan bij ons terecht in Hoogerheide voor zowel grote als kleine hoogwerker reparaties. Wij hebben veel kennis in huis van onder andere de merken Genie, Niftylift, JLG, en Dutch Crane Factory. Bij Vertifix kan je zelfs hoogwerkers op een chassis van jouw keuze laten monteren. En is je hoogwerker alweer toe aan zijn jaarlijkse keuring? Ook de keuring van hoogwerkers wordt door ons uitgevoerd. Bij ons vind je alles onder één dak als het aankomt op de keuring, reparatie en het onderhoud van hoogwerkers. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien maakt dat het mogelijk om de keuring en het onderhoud van je hoogwerker te combineren.

Onze kennis is groot en de oplevering snel

Heeft je hoogwerker een reparatie nodig? Maak dan bij ons een afspraak of vraag vrijblijvend om deskundig advies. Bel naar 06-46737182 of mail naar info@vertifix.nl om ons te bereiken. Wij zijn je graag van dienst!

Contact