Over Vertifix

De naam Vertifix omschrijft goed wat wij doen. Hoogwerkers (repareren). Want dat is onze specialiteit.

René begon het bedrijf in 2010 met een scala aan werkzaamheden. Daarvoor was René al monteur aan vrachtwagens, grondverzetmachines en ander materieel. Van lieverlee kwam de interesse in hoogwerkers. Dat resulteerde in dit bedrijf dat nu gespecialiseerd is in verkoop, verhuur, herstelling, keuring en zelfs modificatie van hoogwerkers.

Doordat hoogwerkers onze specialiteit is geworden kan je bij ons een uitstekende service en concurrentiële prijzen verwachten. Ook kunt u als verhuurder of eindgebruiker bij ons terecht voor reparatie van uw machine. Hoogwerkers repareren, onderhouden of keuren doen we zowel in onze werkplaats in Hoogerheide als op locatie.

Sinds een aantal jaar zijn wij een betrouwbare servicepartner voor een aantal dealers van bekende hoogwerker merken. Wij zijn ook officiële verdeler van Dutch Crane Factory hoogwerkers.

Ook kunt u bij ons terecht voor modificatie van hoogwerkers, u kan voor elke aanpassing van uw hoogwerker bij ons aankloppen. Neem gerust contact met ons op.

 

Contact