Keuring hoogwerker

Concurrentiële prijzen
Service op locatie
Dutch Crane Factory dealer

Voor de keuring van je hoogwerker in Hoogerheide en omstreken ben je bij Vertifix in Hoogerheide aan het juiste adres. Wij hebben de nodige ervaring in huis en kunnen je altijd voorzien van deskundig advies. Het is zelfs mogelijk om de keuring te combineren met het onderhoud van je hoogwerker. Dat scheelt je weer een keer langskomen. Zo voorkomen wij ook dat aandachtspunten die van belang zijn bij zowel de keuring als het onderhoud dubbel worden nagelopen.

Vertifix in Hoogerheide heeft alles in huis voor een succesvolle keuring van je hoogwerker

Zeker als je bij ons ook je hoogwerker laat onderhouden in Hoogerheide en omstreken, hoeft een keuring niet veel te kosten. Want een goed onderhouden hoogwerker komt er natuurlijk gemakkelijk doorheen. Mochten we toch wat problemen tegenkomen, kunnen we in overleg met jou meteen de mankementen repareren. Bovendien zijn reparaties bij ons altijd snel uitgevoerd, omdat wij onderdelen snel kunnen leveren. Dat is wel zo efficiënt en dan kan je gelijk je hoogwerker weer met een gerust hart gebruiken. Want zeker als je op grote hoogte werkt, wil je natuurlijk wel dat alles veilig is. Met onze expertise in het keuren en onderhouden van hoogwerkers ben je er zeker van dat je machine in topconditie blijft.

Kies voor een snelle en goede keuring

Laat je hoogwerker keuren bij Vertifix en wees er van verzekerd dat de machine naar behoren functioneert. Bovendien doen wij er alles aan om eventuele reparaties naar aanleiding van de keuring zo snel mogelijk voor je uit te voeren. Dan kan je weer snel aan de slag met je hoogwerker. En door de keuring van je hoogwerker met reparaties en onderhoud te combineren is het sneller gebeurd en hoeft het niet te veel te kosten. Neem voor meer informatie over de keuring van hoogwerkers en de kosten die eraan verbonden zijn contact met ons op door te bellen naar 06-46737182 of mail naar info@vertifix.nl. En wil je een hoogwerker aanschaffen? Bekijk dan ook eens onze occasions.

Contact